VILKÅR FOR KJØP OG BETALING

Vi i Lille Mote ønsker å gi deg som kunde en trygg og positiv handel og vil gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med både produkt og service

BETALINGSVILKÅR

Vi krever betaling for varen fra det tidspunktet varen blir sendt fra oss til kunden. Alle kjøp i lillemote.no følger Norsk kjøpslov og betingelsene. Lille Mote forbeholder seg retten til å endre priser som er feilaktig angitt i lillemote.no nettsiden.Lille Mote tar forbehold for prisendringer og tastefeil på nettsiden.

I tillegg tilkommer eventuelle fraktkostnader om ikke annet er avtalt.

Vi tilbyr deg å betale via Bambora som er en sikker nettbetaling. All kort informasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.

LEVERINGSTID/FRAKT

De fleste ordre blir pakket samme dag eller første virkedag etter bestilling og vil ankomme etter 1 – 4 arbeidsdager. Bestillinger som mottas i helgen eller fredag etter klokken 16:00 blir sendt på mandagen.

Vi tilbyr to typer fraktalternativer: 1. Pakken blir sendt som brevpost, den er ikke forsikret og uten sporing, Lille Mote står uten ansvar hvis pakken blir borte i posten hvis du velger denne metoden. Fast fraktpris er 59,- NOK innen Norge. 2.Klimanøytral servicepakke a kr 99. Du får sporingsnummer og hentelapp i postkassen. Bor du i Bergen og omeng kan du hente pakken på vårt lager i Carl Konows gate 36, 5162 Laksevåg mandag-fredag mellom klokken 09:00-15:30 Posten tar ekstragebyr for forsendelse til Svalbard på kr 259,- NOK dette belastes kunden.

Uavhentede pakker belastes kunden 250,- NOK.

ANGRERETT/RETURRETT

Du har rett til at angre uten begrunnelse. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er hos LILLE MOTE innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i komplett stand, viktig å sørge for at pakken er forsvarlig innpakket. Salgsvarer byttes ikke. Dersom du ønsker å avbestille må du snarest ta kontakt med oss på e-post [email protected] Ved bruk av angreretten må kjøper betale for retur av varer til Lille Mote AS ..

Om varene er sendt fra oss må du benytte deg av angreretten. Link til angrerettskjema her.

REKLAMASJON

Ved eventuelle feil eller mangler på en eller flere varer, må du snarest ta kontakt med oss på e-post [email protected] med en beskrivelse på feil eller mangel. Send bilder av varen og emballasjen sammen med ordrenummer og ditt fulle navn via e-post. Vi tar deretter kontakt med deg for å finne den beste løsningen.